Med Hækplanter kan du oprette et perfekt grønt hegn, der giver dig en masse privatliv på en naturlig måde. På denne side finder du nyttige oplysninger om de vigtigste typer af hækplanter, der bruges til at lave et grønt hegn.

Typer af hækplanter

Der er mange typer hække, men ikke alle hække er lige så egnede til brug som et hegn. I oversigten nedenfor finder du et antal af de bedst sælgende typer af hækplanter og deres fordele.

Boghækket (må ikke forveksles med en hornbjælke) er uden tvivl en af ​​de mest populære typer af hække. Den vokser relativt hurtigt, kræver ikke for meget vedligeholdelse og bevarer også bladene om vinteren, så integriteten er garanteret. Der er grønne og røde bøghække, og begge typer kræver den samme vedligeholdelse. Den røde bøghæk har et mere luksuriøst udseende, men er meget dyrere.

I modsætning til bøghækket mister hornballen sine blade om vinteren, men har den fordel, at den stiller mindre krav til jorden. Langvarig fugtig jord (ler / lerjord) er heller ikke et problem for hornbjælken. En hornbjælke har en lidt tættere vegetation end en bøghæk og har en anden type blad. Hvis privatliv ikke er et problem, er disse hækplanter et godt valg!

Barlind er en hårdfør nåletræsart, der er meget populær som havehegn på grund af dets dekorative udseende. Den kan vokse meget lang, er ikke så vanskelig at vedligeholde og kan plantes i fuld sol eller skygge. Idegran er en giftig plante, og du skal virkelig tage dette i betragtning, hvis du har små børn, kæledyr eller kæledyr. Denne type hækplanter giver masser af privatlivets fred gennem hele året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *