Laurbærkirsebærren er en afholdt plante i danske haver. Da denne laurbærkirsebær hækplante ikke mister sine grønne blade om vinteren anvendes Laurbærkirsebærren også ofte som hækplante.

Laurbærkirsebær sorter

Hos Haekplanter-heijnen.dk kan du vælge mellem forskellige sorter Laurbærkirsebær. I vores sortiment finder du blandt andet Prunus lusitanica ‘Angustifolia’, Prunus laurocerasus ‘Novita’, ‘Herbergii’, ‘Caucasica’, ‘Otto Luyken’, ‘Rotundifolia’, ‘Etna’ og ‘Genolia’.

Ved udplantningen skal du være opmærksom på antal laurbær per løbende meter afhængigt af sorten og størrelsen på laurbær hækplanterne. Er du i tvivl om hvor mange planter du har brug for? Så benyt plante beregningsværktøjet som du kan finde ved artiklerne. På den måde bestiller du hverken for få eller for mange planter. Læs her tips til udplantningen af laurbærhække.

Portugisisk Laurbærkirsebær

Det latinske navn for Portugisisk Laurbærkirsebær er Prunus Lusitanica ‘Angustifolia’. Planten har et pragtfuldt glinsende blad i en klar grøn farve og formen går fra smal til bred (ellipseformet). Denne laurbærsort er yderst velegnet til dekorative formål. Let at bestille online hos Haekplanter-heijnen.dk.

Bladene på Prunus Herbergii er mørkegrønne og grenene er tæt forgrenede. Denne hækplante som får hvide duftende blomster, hvis den ikke beskæres, er hårdfør og stedsegrøn. Denne Laurbærkirsebær ‚Herbergii‘ leverer vi direkte fra gartneriet. Sådan garanterer vi for kvaliteten!

Prunus ‘Novita‘ hører til de hurtigvoksende hækplanter og kan blive 6 meter høj, hvis den ikke beskæres. Denne Laurbærkirsebær er yderst velegnet som hækplante fordi den kan beskæres i enhver ønsket facon. Laurbærkirsebærren ‚Novita‘ er iøjefaldende på grund af sine skinnende mørkegrønne blade og, såfremt den ikke beskæres, dens hvide blomst og derefter røde bær, som senere bliver sorte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *